תמונות הקוף של דה בראזה ועובדות

התמונה קיבלה רישיון תחת Creative Commons ייחוס ShareAlike רישיון
מְחַבֵּר : האנס הילווארט

הקוף של דה בראזה

סדר: פרימטים
משפחה: Cercopithecidae
תת-משפחה: Cercopithecinae
מינים: Cercopithecus neglectus

הקוף של דה בראזה מופיע בדאגה פחותה (LR / lc), הסיכון הנמוך ביותר. אינו זכאי לקטגוריית סיכון גבוהה יותר. מוניות נרחבות ושופעות כלולות בקטגוריה זו, ברשימה האדומה של IUCN של מינים מאוימים





שמות לדה ברזזה
צעיר / תינוק של דה בראזה נקרא 'תינוק'. קבוצת דה בראזה נקראת 'כוחות, חבית, שבט או מטען עגלה'.
מדינות
אנגולה , קמרון , הרפובליקה המרכז - אפריקאית , קונגו, הרפובליקה הדמוקרטית של , קונגו, הרפובליקה של , גיניאה המשוונית , אֶתִיוֹפִּיָה , גבון , קניה , סודן ו אוגנדה
כמה עובדות על
הקוף של דה בראזה

משקל מבוגר : 5.945 ק'ג (13.079 ק'ג)

אורך חיים מרבי : 31 שנים

בגרות נשים: 1611 יום



בגרות גברית: 2555 יום

הריון: 177 ימים

גמילה: 395 יום



גודל המלטה: 1

המלטות בשנה: 1

מרווח בין המלטות: 365 יום



משקל בלידה : 0.26 ק'ג (0.572 ק'ג)

משקל בזמן הגמילה: 1.64 ק'ג (3.608 ק'ג)

מָקוֹר: גיל , מורשה תחת זֶרֶם יָשָׁר

עובדות על הקוף של דה בראזה

הקוף של DE BRAZZA (Ceropithecus neglectus), הידוע בפנים הצבעוניות שלו, הקוף של דה בראזה הוא אחד הגדולים והדימורפיים ביותר מבחינה מינית של סרופילכינים.

הקוף של דה בראזה הוא כיום הפרימאט הלא אנושי הנמצא בסכנת הכחדה

הקוף של דה בראזה נמצא באזור יער קיסר הסמוך.

הקוף של דה בראזה (Cercopithecus neglectus) נמצא בסדר משנה קתאריני, במשפחת הקופים 'העולם הישן'.

טווח הקוף של דברהזה, Cercopithecus neglectus, הוא משולש גדול שגובל בדרום אתיופיה בצפון מזרח, בקמרון בצפון מערב ובצפון אנגולה מדרום. ( טקסט מלא )

מספר קטן מהקופים של דה בראזה מוגנים בפארק הלאומי סאיבה; אולם, ה ( טקסט מלא )

ההנחה היא כי 1) הקופים של דה בראזה אינם מונוגמיים למהדרין, אך מציגים שינויים בין-אוכלוסיים בזיווגם ( טקסט מלא )

בבון וגוירזה קולובוס, הקופים של דה בראזה הם נדירים ושימפנזים ( טקסט מלא )

הקוף של דה בראזה הוא אחד המינים יוצאי הדופן בקבוצה ( טקסט מלא )

בעלי חיים נוספים המתחילים ב- D.